Het is mogelijk om uw paard bij mij in training te zetten zodat deze uitgebracht wordt in de wedstrijdsport en/of voor verkoop.

Ik heb ervaring met het africhten van jonge paarden en het trainen van oudere paarden op hoger niveau. Op dit moment heb ik een paar jonge paarden van mezelf in training, daarom gaat op dit moment mijn voorkeur uit naar een paard op hoger niveau om uit te brengen in de wedstrijdsport, maar jonge paarden zijn uiteraard ook welkom!

Paarden worden bij ons op een eerlijke wijze en met voldoende variatie in de trainingen getraind. Wij zijn prestatie gericht, maar het welzijn van uw paard staat voorop!

Paarden staan bij ons in vol pension(+weidegang) inclusief trainingskosten, zodat ik mij optimaal met de training van uw paard bezig kan houden. 

Als u uw paard door ons wilt laten verkopen zorgen wij voor de advertentie inclusief professionele foto's en film, mits u hier belangstelling voor heeft.

Heeft u een leuk paard en bent u geïnteresseerd? Of wilt u meer informatie over mij en/of de kosten om uw paard bij mij in training te zetten? Neem dan contact op! Ik ben bereid al uw vragen te beantwoorden. 

Telefoonnummer kan via de mail gegeven worden mocht u telefonisch contact fijner vinden.