Volg mij op Instagram:

22-05-2016: Succesvolle wedstrijd in Maarheeze!

Vandaag kwamen we aan de start in een sterk deelnemersveld van maarliefst 25 starts! Mijn trainer Ronald Lammerink was vandaag aanwezig om mij en een paar andere te helpen met losrijden. Ceel liep met losrijden al waanzinnig, zoals bijna altijd. Maar nu moeten we nog leren dat ook vol te houden in de proef, dat ging vandaag al een stuk beter! Dit resulteerde dan ook, ondanks twee grote fouten een 2e plaats met 65,74%! Bij de hoofdjury stond ik zelfs op 1 met bijna 68%! Onwijs trots op Celany en op de veranderingen die zij doormaakt, we worden elke week een beetje beter!

16-05-2016: 3e Selectie in de Mortel.

Vandaag heb ik voor het eerst in mijn leven mijn proef uit mijn hoofd gereden! Ceel liep fijn met losrijden maar plakte in de ring nog iets tegen mijn been, waardoor er toch een fout ontstond in de eenvoudige wissel. Voor de rest ging de proef erg netjes. Ik vond alleen Celany zo fijn galopperen dat ik een overgang terug vergat te maken! Gelukkig was de jury erg aardig en mocht ik dit onderdeel opnieuw doen. Met -2 en een grote fout in de galopwisseling werden we 4e met 63,1% Er zit een stijgende lijn in onze wedstrijden, wat erg positief is! Ik heb ook geleerd vandaag dat ik het erg fijn vind om mijn proef uit mijn hoofd te rijden, dit ga ik voortaan altijd doen!

07-05-2016: CSI Eindhoven: Gezellige middag Derby gekeken

Vanmiddag ben ik gezellig samen met Britt de Derby in Eindhoven wezen kijken. Britt was eerst naar mij toe gekomen omdat ze ons knappe veulentje Looking Gorgeous nog niet gezien had. Vervolgens waren we samen naar Eindhoven gegaan waar we gezellig heerlijk in de zon (met een ijsje) naar de Derby hebben gekeken. Het was een geslaagde dag!

06-05-2016: Samenwerking met Equine Concept

Een week geleden ben ik via Instagram benaderd of ik het leuk vond om een samenwerking aan te gaan met het bedrijf Equine Concept. 


Het bedrijf volgde mij al een tijdje en ik had hun Instagram inmiddels ook al gezien, ik zag dat ze erg mooie spullen maakte en vond het een eer dat ik twee frontriemen mocht uitkiezen!


Super leuk! Want ik heb sinds kort weer twee paarden te rijden, dus die frontriemen kon ik goed gebruiken! Ik heb de frontriemen vandaag ontvangen en ik vind ze super mooi! (En ze passen ook nog eens erg goed! Binnenkort volgen betere foto's)

06-05-2016: Fotoshoot met KLIK 

Vanochtend stond een fotoshoot met fotograaf Guido van Herten op het programma. De shoot vond plaats op de prachtige locatie van Eefi Korver in Weert: Stal California.


Na de twee uur durende shoot heb ik Celany nog even daar getraind in de buitenbak (zie foto) en 's middags thuis heb ik nog mijn jonge paard Happiness getraind, het was een geslaagde dag die goed afgesloten werd met een barbecue bij vrienden.

05-05-2016: Verbetering tijdens tweede selectie in Asten

Vandaag was de tweede selectie. Ik heb mijn vorige wedstrijd goed geëvalueerd en besloten wat er beter kon, ten eerste kwam ik tot de beslissing dat ik mijn strategie voor het losrijden moest vernieuwen/bijstellen. Dit betekende dat ik vandaag besloot om langer los te rijden (dus in plaats van mijn gebruikelijke twintig tot dertig minuten, stond vandaag driekwartier op de planning). Ik ben een voorstander van lang losstappen, vooral als ik 's ochtends wedstrijd heb net zoals vandaag omdat Celany dan rechtstreeks uit haar stal komt en dus nog niet in de wei heeft gestaan. Daarnaast heb ik veel geschakeld en mijn reactie op mijn been geprobeerd te maximaliseren. Celany was losser voordat we de ring in gingen. En waar ze vorig jaar nog ontzettend liep te zeiken in Asten liep ze nou super braaf rond! Onze proef begon super met een 7,5 voor het binnenkomen van beide jury's. Gaande proef slopen er helaas nog een paar slordigheidsfoutjes in, we werden vijfde met een dikke winstpunt! Er zit dus een stijgende lijn in! Op naar de volgende wedstrijd!

01-05-2016: Eerste selectie wedstrijd in eigen dorp!

Vandaag was de eerste wedstrijd van het buitenseizoen en meteen ook de eerste selectie! 


Ik had ondanks we op tijd waren begonnen met opzadelen (lees: we kwamen overal mensen tegen onderweg naar de trailer met wie we allemaal bij moesten kletsen) toch nog net wat te kort losgereden voor mijn gevoel waardoor we met een paar eenvoudige galopwissels in de knoei kwamen. Verder liep ze super braaf rond, maar nog genoeg ruimte voor verbetering!


We weten weer waar we aan mogen werken! En omdat de wedstrijd nog geen 10 minuten van ons vandaan was mocht Celany meteen na de proef naar huis, lekker de wei in!

30-04-2016: Happiness thuis!

Happiness is vandaag naar huis gekomen! Ik zal snel het filmpje en een paar foto's online zetten hoe goed ze het doet! 


(Ps. voor degene die te nieuwsgierig zijn en niet kunnen wachten: op mijn instagram en facebook staan al een paar foto's en filmpjes!)

27-04-2016: Happiness voor de eerste keer gereden

Vandaag heb ik mijn 3,5 jarige Happiness, Charmeur nakomeling uit mijn merrie Celany (v. Dreamcatcher) voor het eerst gereden bij de stal waar ze zadelmak gemaakt is in Liessel! Onder de fijne begeleiding van Celly de Bruijn ben ik meteen na het longeren zelf opgestapt en Happiness deed het super. Zaterdag ga ik nog een keer daar rijden en dan mag ze diezelfde middag nog mee naar huis!

24-04-2016: Het NK springen kijken op CH Mierlo

De tentamens zitten erop! Tijd om even iets anders te doen dan anders! Ik ga eigenlijk bijna elk jaar wel springen kijken in Mierlo en vaak ook in Eindhoven, alleen de laatste jaren kwam het er telkens niet van doordat er andere dingen op de planning stonden. Dit jaar had ik weer een keer tijd! 


Het was een gezellige (wel erg koude) middag! Het was een leuk kampioenschap om naar te kijken en ik heb weer wat leuke nieuwe mensen leren kennen. (Heeft zo'n lange rij bij de toiletten toch nog ooit z'n voordelen haha)

16-04-2016: Gezellige avond Excellent Dressage Sales

Vanavond mocht ik even ontspannen van mijn tentamens. 


Dus ben ik met Joyce, Julie en Dominique mee gegaan naar de veiling Excellent Dressage Sales die plaatsvond op de prachtige locatie Academy Bartels in Hooge Mierde.


Het was een gezellige avond, met heerlijk eten, wijntjes en mooie paarden! 

30-03-2016: Veulentje is geboren!

Woensdag avond rond kwart voor 11 werd deze knapperd geboren! Een zwart (groot!) merrie veulen van Glamourdale uit onze ster merrie Gorgeous (bijnaam Gigi) 


De bevalling was goed verlopen en het veulentje is kern gezond! Nu alleen nog beslissen welke naam het wordt!Afstamming: Glamourdale x Vivaldi x Idocus

04-03-2016: Ivy-Lynn röntgenologisch goedgekeurd!

Vandaag zijn we samen met Ivy (Oscar x Rubinstein x Donnerhall) naar het veterinair centrum geweest en we hebben goed nieuws!


Ivy-Lynn is röntgenologisch helemaal goedgekeurd en heeft het PROK certificaat mogen ontvangen met een beoordeling van alleen maar 1'tjes en A'tjes! 


Binnenkort zal Ivy als KWPN'er door het leven gaan in plaats van BWP'er!

28-02-2016: Succesvolle eerste wedstrijd van 2016!

Vanavond ben ik samen met Celany in de klasse Z1 gestart (in handicap met de Z2) gestart op de mooie locatie Het Keelven in Someren.

Celany was met losrijden mooi ontspannen en goed aan het been. In de proef bouwde ze toch een klein beetje spanning op waardoor ze iets achter het been kwam, maar verder liep ze super.

We wonnen de Z1/Z2 rubriek!

Het was een erg gezellige wedstrijd, mijn vriend Jessy, zusje Ingrid en vriendinnen Sarah en Iris waren ook nog gekomen om mij te supporteren! En Iris heeft hele mooie foto's gemaakt van Celany en mij, dankjewel!  

26-02-2016: Baanverkenning voor zondag!

Vandaag ben ik samen met Celany wezen trainen bij de nog vrij nieuwe locatie het Keelven. Ik had het geluk dat mijn trainer Ronald Lammerink toevallig hetzelfde idee had om daar met zijn paarden te trainen als oefening voor de wedstrijd van zondag. Hij was zo lief om mij nog een paar fijne tips mee te geven!


Ceel liep super vandaag, ze vond de nieuwe locatie helemaal niet spannend en ik denk dat ik er goed aan heb gedaan om vandaag hier te gaan oefenen (buiten dat het erg gezellig was haha)


Dus kom maar op zondag!

26-01-2016: Nieuwe sponsor: Valentine Equine! 

Met trots mag ik mededelen dat ik officieel lid ben van het Valentine Equine team! Ze hadden mij eind november al benaderd en al wat spullen opgestuurd naar mij die ik absoluut prachtig vond! 


Zij waren zo blij met het resultaat van de foto's die ik gemaakt had voor hun dat zij besloten hebben mij te gaan sponsoren! Hoe leuk is dat! (Ps. op de foto draag ik een blousje van Valentine Equine!)

29-11-2015: Succesvolle wedstrijd!

Vandaag ben ik op wedstrijd geweest met Celany in de Z1, de eerste proef ging voor mijn gevoel super! Geen grote fouten, in het begin nog een klein beetje spanning en hier en daar nog wel wat aandachtspuntjes, maar in het algemeen was ik heel tevreden! Hier werden we dan ook eerste met 224 punten (65,88%) 


Er zat nog al veel tijd tussen proef 1 en proef 2, dit was niet zo fijn, als ik dit van te voren had kunnen weten (voordat ik mij had aangemeld) had ik waarschijnlijk geen twee proeven gereden. Dus lekker lang gestapt voordat proef twee begon, waardoor ze weer lekker fanatiek was in de proef, deze keer slopen er wat slordigheidsfoutjes in, maar al met al werd de proef toch beloond met een mooie tweede plaats met 225 punten (66,18%)


Zeer tevreden, en ontzettend trots op mijn knappe paard! Op naar de volgende wedstrijd!

08-2015: Eerste wedstrijd na een half jaar!

Vandaag ben ik voor het eerst na mijn polsblessure weer op wedstrijd geweest met Celany in de Z1.


Ik was erg tevreden met mijn proef, het was absoluut nog geen winnende proef maar ik had mijn eigen doelstellingen zoals ontspanning ruimschoots gehaald.


Dit resulteerde een nette 3e plaats met 210 punten! Trots op mijn toppertje!

03-11-2015: Model gestaan voor Horseware Unique!

Vorige week werd ik gevraagd om model te staan voor Horseware Unique. Hier zijn een aantal foto's van de fotoshoot van afgelopen woensdag (28 oktober) die ik vandaag ontvangen heb! 

09-09-2015: Weer goed verwend door Paardenzorg!

Vandaag weer twee hele mooie (en vooral fijne) sjabrakjes en een hele leuke I love Paardenzorg sticker van mijn sponsor mogen ontvangen!


De sticker ga ik op een poetskist plakken die mee mag op wedstrijd! 

31-07-2015: Back in the saddle!

Eindelijk na ruim twee maanden weer mogen rijden! Mijn pols dot nog een beetje pijn, maar kon echt niet meer wachten!! 


(Klik op de foto voor het complete verhaal)


23-05-2015: Gigi (Gorgeous) drachtig gescand!

Gigi (Vivaldi x olympic Idocus x Metall) is vandaag drachtig gescand van kampioenshengst van 2014 Glamourdale! (Lord Leatherdale x Negro x Ahorn x Ulft)

Glamourdale is de kampioen van de hengstenkeuring 2014 en de reserve kampioen van de KWPN verlichtingstest 2014. 

De moeder van Gigi loopt succesvol U25.

Wij verwachten dan ook volgend jaar begin april een talentvol veulen!

19-05-2015: Volg ons op Instagram!

Naast twitter heeft Brunink Dressage sinds vandaag ook een Instagram account! 


Volg ons voor dagelijks nieuws en foto's van onze paarden en paarden die wij gehad hebben! 

03-05-2015: Celany officieel Z1!

Vandaag zijn wij voor het eerst officieel Z1 gestart! Celany wist een fijne proef te lopen en 4e te worden tijdens haar Z1 debuut met een dikke winstpunt! Nog veel verbeterpunten maar het begin is gemaakt! Op naar de volgende wedstrijd!

29-03-2015: Celany wint de M2!

Celany wist vandaag haar derde M2 wedstrijd te winnen die in combinatie gereden werd met de klasse M1. De tweede proef werden wij tweede (eerste van de M2). We reden twee nette proeven! Ik ben zeer tevreden met dit resultaat!

01-03-2015: Equi Dressage!

Vandaag een leuke ontmoeting gehad met Daniëlle Dols en Joyce Abraas van Equi Dressage over wat ik voor hun kan betekenen. 


Equi Dressage is een nieuw en enthousiast bedrijf. Zij willen een plek aanbieden waar je als ruiter een goed compleet beeld kunt krijgen van waar je staat, niet alleen op rijtechnisch gebied maar ook wat betreft ruiterfitheid, jouw mentale kracht en het juiste beeld van de gezondheid en conditie van je paard. Omdat zij samen werken met professionals uit verschillende kennisvelden, zijn zij in staat een samenhangend advies te geven. 


Zij organiseren een workshop: Optimaal presteren in de Wedstrijdring! (klik voor meer informatie over deze zeer interessante workshop op de link of de foto!) 

27-02-2015: Geslaagd M2 debuut!

Vanavond wedstrijd gehad in de Mortel. Voor Celany was dit haar M2 debuut! De proef ging nog niet foutloos maar werd toch beloond met een dikke winstpunt en een mooie 3e plaats! Ik weet in ieder geval weer welke onderdelen nog wat meer training vereisen en ga met veel plezier weer verder trainen!

14-02-2015: Laatste M1 wedstrijd gewonnen!

Omdat de Brabantse Kampioenschappen niet volgens plan verliep (oma was de dag ervoor overleden en mijn zusje ging die dag voor 4,5 maand naar Curacao) heb ik besloten toch nog een keer M1 te starten.


Celany was met losrijden al zeer fanatiek. In de proef konden we een mooie impuls behouden alleen bouwde ze in een hoek erg veel spanning op en besloot daarna in plaats van middengalop 4 wissels te springen. Andere onderdelen gingen super en werden gelukkig ook gewaardeerd. De tweede proef ging goed.


Resultaat: beide proeven gewonnen met 203 (67,67%) en 201 (67%). Nu hebben we in totaal precies 30 winstpunten behaald en we zullen over twee weken ons debuut maken in de M2.

09-01-2015: Celany wint Indoor Schijndel!

Omdat Celany het vorig jaar ontzettend spannend vond op de Brabantse Kampioenschappen zijn we vandaag een keer extra naar Schijndel op wedstrijd geweest. 

Ondanks dat ze nog steeds iets spanning opbouwde, bleef ze mooi voorwaarts en kon ik een nette proef rijden.

Dit resulteerde een 1e plaats met 201 punten! En dat terwijl er door de andere deelnemers ook uitermate sterk gereden werd! Ik ben heel trots dat we van een sterk deelnemersveld konden winnen!

04-01-2015: Geselecteerd voor de Brabantse Kampioenschappen M1!

Vandaag werd de laatste selectiewedstrijd in Asten-Heusden verreden. We reden een nette proef, maar geen winnende proef. Daardoor werden we reservekringkampioen en zijn we als tweede afgevaardigd .


Alle uitslagen van de selectie:
1e selectie 17 nov. 2013: Tweede met 208 punten!
2e selectie 01 dec. 2013: Gewonnen met 203 punten!
3e selectie 22 dec. 2013: Tweede met 198 punten!

De Brabantse Kampioenschappen vind plaats in Schijndel (De Molenheide, De Heikampen 7) 
op 30, 31 januari en 1 februari 2015. Zaterdag  31 januari start de M1 om 11.45 uur.

20-12-2014: Geslaagd oefenrondje

Vandaag wedstrijd in Asten-Heusden met Celany in de M1 gereden. We zijn HC gestart omdat we anders te veel winstpunten krijgen. We zijn dus puur om de wedstrijdroutine er in te houden en proeven te oefenen op wedstrijd gegaan. Dit was zeer geslaagd want ze had 210 (70%) en 200 punten! 

07-12-2014: Tweede selectie gewonnen!!

Vandaag was de tweede selectiewedstrijd voor kring Helmond in Asten-Heusden. Deze wisten Celany en ik te winnen met 203 punten! Super trots! Op naar de volgende selectie! 

22-11-2014: Indoor Breugel

Omdat Celany de grotere wedstrijden vaak nog erg spannend vind, zijn we vandaag naar Schijndel afgereisd voor de ervaring.


Celany vond de locatie erg spannend waardoor ze veel spanning opbouwde en we niet een mooie ontspannen, voorwaartse proef konden laten zien wat normaal op de kleinere wedstrijden wel lukt.


We werden  toch nog 5e met 188 punten met leuk commentaar in een sterk deelnemers veld! 


We zijn weer een ervaring rijker en ze heeft veel geleerd vandaag, ik ben super trots op haar! 


Foto4U bedankt voor de mooie foto's!

02-11-2014: Eerste selectie 2e!

Vandaag hadden Celany en ik onze eerste selectiewedstrijd in de Mortel. We werden 2e met 208 punten! (69,33%) Met maar 1 puntje minder dan nummer een. Super tevreden met dit resultaat!

19-10-2014: MacRider Cup in Riel

Vandaag zijn wij voor de ervaring afgereisd naar Riel. Celany liep super! We kregen heel positief jurycommentaar (alleen maar goed en zeer goed als beoordeling!) We zijn door naar de 1/8e finale in Assen!


We hebben weer veel geleerd van deze leuke ervaring, maar helaas zullen we niet in Assen aan de start verschijnen omdat ik zaterdag al om 16.00 uur moet werken op de veiling Equine Elite.

06-07-2014: Door naar Brabantse Kampioenschappen!

Vandaag was de laatste selectiewedstrijd in Mariahout. Celany en ik wisten hier een nette 3e plaats te behalen en daarmee wisten we ons te kwalificeren voor de Brabantse kampioenschappen die verreden zal worden op 17 augustus in St. Antonis.

11-06-2014: Gorgeous is ster!

Vandaag was de stamboekkeuring in Someren. Hier is Gorgeous (bijnaam Gigi) 

STER geworden! De punten:


Exterieur:   75

Stap:          75

Draf:          70

Galop:        80

Houding:     75

Beweging:  75


27-04-2014: Celany wint alweer!

Vandaag hadden we wedstrijd van onze eigen club. Dit was Celany haar eerste echte buitenwedstrijd! (op gras) Ze was super attent en ondanks dat ze het nog best spannend vond, liep ze super dapper rond. 


Met resultaat! Want we wonnen alweer beide proeven in de M1 met 203 en 193 punten! Met zelfs een 9 voor de middendraf!! Met nog steeds ruimte voor verbetering.


Volgende week hebben we onze eerste selectiewedstrijd in de Mortel! 

19-04-2014: Super M1 debuut Celany!

Vandaag startte we voor het eerst M1, met onwijs veel succes want we werden beide proeven met 203 punten waarmee we 5 en 7 punten los stonden van nummer twee.


Met nog genoeg ruimte voor verbetering en een zeer tevreden gevoel gaan wij lekker verder trainen en ons voorbereiden op de selecties!

20-03-2014: Cittharin-S VERKOCHT

Vandaag is de Johnson x Ulft x Apple King xx merrie Cittharin-S (bijnaam Citty) verkocht.


Ik wens Britte van Dijk onwijs veel plezier met dit super leuke en lieve paard! En dat dit nieuwe duo maar vele prijzen mag gaan winnen!24-01-2014: Indoor Brabantse Kampioenschappen

Helaas vond Celany de locatie op de Brabantse Kampioenschappen heel erg spannend! Ze heeft weer veel geleerd! En we hebben er mooie foto's aan over gehouden.


Op naar het zomerseizoen!

12-01-2014: het jaar 2014 succesvol van start! 

Ondanks de lichte spanning dat we ons witte sjabrak waren vergeten en niemand een extra witte bij had, uiteindelijk een zwart sjabrak geleend van een super aardige vrouw daar op stal. Gelukkig stond Celany er super aan en hadden we voldoende aan het korte losrijden om een nette en fijne proef neer te zetten.
We werden twee keer 1e met 201 en 203 punten in de L2 met genoeg ruimte voor verbetering!

22-12-2013: KRINGKAMPIOEN L2

Vandaag de laatste selectie van de winter met succes afgesloten. We waren na de tweede selectie al zeker van een afvaardiging naar de Brabantse Kampioenschappen. Celany liep super en dit werd beloond, ook de laatste wedstrijd werden we eerste voor de kring en daarmee werden we KRINGKAMPIOEN in de L2. Onwijs trots op Celany!

Alle uitslagen van de selectie:
1e selectie 17 nov. 2013: Gewonnen met 197 punten!
2e selectie 01 dec. 2013: Tweede met 193 punten!
3e selectie 22 dec. 2013: Gewonnen met 196 punten!

De Brabantse Kampioenschappen vind plaats in Schijndel (De Molenheide, De Heikampen 7) 
op 24, 25 en 26 januari 2014. Vrijdag 24 januari start de L2 om 18.00 uur.