Mijn naam is Karin Brunink en ik ben geboren op 16 juni 1994. Ik ben woonachtig in Someren-Eind met stallen aan huis. Ik zat voor het eerst op een pony toen ik twee jaar oud was, dit was de 43 jaar oude A pony (Urnie) van Muis Schreuder. Urnie stond bij ons op stal omdat hun op dat moment ruimte te kort hadden. 

Daarna kwam de pony Hera bij ons op stal. Deze lieve pony was van Constanza Mulder en heeft een hele tijd bij ons gestaan zodat ik met haar kon rijden. Op mijn 7e kreeg ik mijn eerste echte wedstrijd pony, genaamd Sanne. Ik heb ontzettend veel van Sanne geleerd, ze was helaas al een oude pony en na een paar jaar werd ze ziek en hebben we haar in moeten laten slapen. Al snel daarna volgden de pony's Kwintelooyen's Wendy en Justin. Deze twee zeer getalenteerde B pony's reed ik tegelijkertijd op wedstrijd. Na de B pony's maakte ik de overstap naar de D pony's. 

We kochten Hilsthoeve's Debora, een Z2 pony met heel veel ervaring, hier kon ik mooi veel van leren. Niet veel later ruilde we een moeilijk paard tegen de jonge en vlugge Shirley. Shirley was een zeer getalenteerde D pony die nog niet veel kende, gefokt door NRPS hengstenhouder A. van Mierlo en onze buurvrouw (dochter van A. van Mierlo). Een jaar nadat we Shirley hadden raakte Debbie geblesseerd toen ze M2+5 liep, en we besloten haar met pensioen te doen zodat ik me helemaal kon richten op Shirley. Ik heb Shirley opgeleid naar de Z2 met coaching van Paulien en Petra van Esch en mijn moeder. We scoorde meerdere malen boven de 70%. 


Op mijn zeventiende heb ik de overgestap naar de paarden gemaakt met de (toen) vierjarige zwarte Celany en een jaar later nam ik het paard van mijn zusje over, de (toen) vijfjarige Cittharin-S. Haar heb ik binnen een jaar opgeleid naar de Z1, nadat we bijna alle proeven in de M2 wist te winnen met zelfs een score van 215 punten. Cittharin is in maart 2014 verkocht. Met Celany ben ik kringkampioen indoor 2013-2014 in de klasse L2 geworden.En op dit moment ben ik Celany aan het training richting Z niveau, we hopen de zomer Z1 te starten.


Met mijn paarden train ik meerdere malen per week bij Ronald Lammerink. Ronald lest zelf bij Nicole Werner. Mijn doel is om hoger dan de Z2 te rijden. En uiteindelijk de Grand Prix te bereiken. Verder is het de bedoeling om meerdere jonge paarden op te leiden naar hoger niveau en jonge paarden competitie's te rijden zoals de VSN, Pavo cup enzovoort. 


Ik ben niet alleen ge├»nteresseerd in de sport maar ook in de fokkerij. 


Karin met Sanne

Karin met Hera

Karin met Kwintelooyen's Wendy